• Today is: onsdag, april 1, 2020

Find den rigtige trådløse højtaler til stemningen

admin
februar03/ 2018

Der findes efterhånden en hel del forskellige udbydere af trådløse højtalere på markedet, som alle har nogle produkter, der kan ramme en stemning på den helt rigtige måde. Det er dog en kendsgerning, at nogle trådløse højtalere passer bedre til visse selskaber end andre. Lyd er altså ikke bare lyd, men skal komme ud af den pågældende højtaler på en måde, der går hånd i hånd med den stemning, som gør sig gældende.

Som reaktion af, at markedet for trådløse højtalere i øjeblikket konstant bliver større, vil vi nedenstående give et par eksempler på højtalere og den stemning, de stemmer bedst overens med. Hvis man derimod selv ønsker at blive udbyder af trådløse højtalere, kan man med fordel starte med at investere i effektiv hosting.

 

Soundboks

 

Soundboks, som er et lovende selskab stiftet af tre unge danske drenge, der producerer trådløse højtalere, som er lavet til de lidt større anledninger. Idéen til højtaleren kom fra, at der ikke i forvejen fandtes en trådløs højtaler, der var decideret egnet til festivaler. Soundboks tjener altså til formål om at fylde dette hul i markedet ud og mere til, hvilket de gør helt genialt.

Højtaleren, der har et smart design og som oveni købet er vandtæt, kører på bilbatterier, hvilket er et klart tegn på, hvilken styrke den kan spille med. Lyden i højtaleren er høj, hvilket har været førsteprioriteten ved produktionen af den. Dette betyder, at den er perfekt egnet til at kunne sparke en god fest i gang og holde den kørende i mange timer. Kvaliteten af lyden er ikke dårlig, men komparativt med mange andre trådløse højtalere, så er det tydeligt at høre, at det er højden på volumen, som kommer i første række.

Til en festlig stemning, som befinder sig udendørs eller på farten, lige meget om det er en festival, en strandfest, en tur i studentervognen eller noget helt fjerde, så er en Soundboks højtaler den, der kan tage bedst hånd om dette.

 

B&O Play

Der er en rigtig god grund til, at B&O Play er den serie fra B&O, som har reddet selskabet fra at måtte gå nedenom og hjem. Med B&O som producent af en højtaler er det, hvis man er bekendt med dette selskab, ikke svært at tænke sig til, at det er kvaliteten, der er den absolut største prioritet.

Eftersom denne serie indeholder mange højtalere og endda også høretelefoner, vil vi vælge at fokusere på én bestemt højtaler, hvis popularitet er steget en hel del over det seneste år, nemlig deres Beolit 17.

Denne højtaler har et yderst elegant design, hvilket også er med til at antyde, hvilken stemning den er lavet til at kunne supportere bedst. Spørger man os, vil denne gå ind under kategorien ”køkkenhøjtaler”. Lyden er af høj kvalitet og er dermed intet mindre end perfekt, hvis man eksempelvis ønsker at opfriske madlavningen ved at have sin yndlingssang kørende i baggrunden. Den er altså bedst egnet til at have kørende indendørs og hvis man streamer musikken online, kan det derfor godt betale sig at finde noget billig internet som det, der kan købes her.

Derudover er den godt egnet til at have kørende under en middag for et mindre selskab og hvis man ønsker at sætte mere gang i stemningen efter denne middag, kan Beolit sagtens håndtere dette.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>