• Today is: onsdag, april 1, 2020

Få styr på lyden omkring dig

admin
oktober20/ 2018

De fleste går op i at have den nyeste teknologi ved hånden hele tiden, det gælder specielt smartphones, men det er de færreste der investerer i noget ordentligt udstyr der gør at du får det fulde potentiale ud af den nye telefon. Det ses ofte ved høretelefoner og højtalere, at forbrugeren mangler viden om produktet og derfor ender med et produkt der ikke dækker deres behov.

Find den rigtige højtaler til dit behov

Det kan være en enorm jungle at finde rundt i når det gælder sig om lyd i form af enten headsets og højtalere. Når det gælder højtalere, bliver du nødt til at gøre op med dig selv hvad du vil ofre på en højtaler, og så må du undersøge hvilke produkter der ligger indenfor denne prisramme.

Herefter må du gøre op med dig selv hvor vidt du ønsker fleksibiliteten som en mindre Bluetooth højtaler bringer, eller om det ikke er vigtigt. Ved at have en stationær højtaler får du oftest mere lyd for pengene, og her kommer multirumssystemer også på tale.

Multirumssystemer er hvor du har flere højtalere spred rundt i huset, og du kan fra din telefon eller computer styre hvilken musik der spiller i hvilke rum. Der er selvfølgelig også den mulighed at du kan spille den samme musik på samme tidspunkt i alle rum.

Få god lyd på farten

Der følger for det meste et headset med til din telefon, men kvaliteten er aldrig i top, da de er lavet til at være billige. Hvis du hører meget musik på din telefon, bør du investere i et ordentligt headset. Når der tales om headsets er der 3 store kategorier, hvor der er tale om in-ear headsets som er de mest almindelig headsets til telefonen, og så er der de store headsets der går ud over øret også kaldet over-ear, og så er der on-ear som sidder på øret. De sidste to giver ofte den bedste lyd oplevelse, men kan i visse tilfælde være upraktiske at have med på farten.

Du kan selvfølgelig også både få trådløse headsets og almindelige headsets med kabel. Fordelen ved de trådløse er selvfølgelig bevægeligheden du opnår når telefonen og headsettet ikke er forbundet af et kabel, men hvis du ofte er på farten eller tager lange ture, kan der være problemer med batteriet i headsettet og så kræver der bare mere strøm fra din telefon at have Bluetooth aktivt.

Fordelen ved et kabel headset, er at lyden er klart bedre, og specielt hvis du benytter dig af en headset forstærker, så du får det fulde ud af dit headset.

Uanset om du leder efter højtalere, headsets eller andre produkter til hjemmet, og du oplever måske at læse dig træt i diverse test og anmeldelser uden nogen forstand på produktet. Hos Forbruger-test.dk samler de test og anmeldelser og skriver en anmeldelse til dig der både indeholder fordele og ulemper.

Beskyt din telefon på farten

Vi kender det alle sammen, vi har købt noget nyt og så har det fået en skramme eller en skade efter kort tid, det behøver ikke at være fordi du ikke har behandlet det ordentlig, nogle gange er uheldet bare ude. Hvis du har den nyeste telefon, har du sikkert også en interesse i at beskytte din telefon fra skader. Hos Incover.dk har du mulighed for meget mere end bare at beskytte din telefon, de har covers til din telefon, oplader kabler og masser af gagdets der kan sørge for at du får det maksimale ud af din telefon.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>